Dacă sunteți în căutarea unei companii de construcții din oțel în cipru, sunteți în locul potrivit.
Ce este o clădire de construcție din oțel?
Este un sistem de structură din oțel cu deschideri largi și înălțime, în care toate sistemele de transport sunt produse din oțel, preferat în special în regiunile geografice cu amenințare de cutremur, utilizat în special în clădirile fabricilor de construcții din oțel, hangare de construcții din oțel, facilități sportive pentru construcții din oțel, depozite de construcții din oțel. și ateliere de construcții din oțel. Majoritatea clădirilor din Turcia sunt concentrate în zonele de cutremur de gradul 1 și 2. În comparație cu aceasta, preferința pentru sistemele de construcție din oțel era destul de scăzută în trecut. Structurile din oțel au proprietăți mecanice superioare, abilități statice și ușurință în aplicare în comparație cu alte sisteme de transport. Construcție de oțel; Este un sistem de structură din oțel care se răspândește rapid deoarece este rapid, sigur, economic și are anumite standarde.
Avantajele oțelului
Datorită greutății reduse, este expus la mai puține sarcini de cutremur, este robust, economisește forță de muncă și timp la fabricație și asamblare, se pot aplica diferite sisteme de construcție, este rapid, poate fi dezasamblat și reasamblat de multe ori, este de lungă durată, oțelul este 100% reciclabil și indiferent de câte ori se face acest proces, caracteristicile sale nu se pierde, nu dăunează mediului.
Oțelul are multe avantaje față de materialele alternative (beton armat etc.). În primul rând, este mai ușor decât celelalte, permițându-ne să extindem limitele libertății noastre arhitecturale și să fie finalizate într-un timp mai scurt. Fabricarea și asamblarea elementelor structurale din oțel nu este dependentă de condițiile meteorologice, ci doar în mod direct proporțional cu forța de muncă ce urmează a fi utilizată. Cu alte cuvinte, are posibilitatea de lucru și asamblare neîntreruptă în orice mediu în care este folosită puterea umană.
1 – LIBERTATEA ARHITECTURALĂ:
Oțelul nu limitează niciodată designul arhitectural, ci mai degrabă încurajează noi modele. Datorită avantajelor sale, cum ar fi capacitatea de a trece deschideri înalte, estetica și ușurința de prelucrare, permite aplicarea oricărui design. Multe dintre exemplele de arhitectură post-modernă au fost construite cu oțel.
2 – STABILITATE:
Oțelul este mult mai rezistent - în comparație cu sistemele tradiționale de construcție - atât sub sarcini normale, cât și temporare (vânt, cutremur etc.). Rezistența ridicată pe care o aduce clădirilor în care este utilizată o face o soluție de construcție indispensabilă, mai ales în cazurile în care metodele vechi de construcție sunt insuficiente.
3 – SUFICIENȚA SECȚIUNII:
Oțelul este materialul care poate suporta cea mai mare sarcină pe unitate de suprafață dintre materialele de construcție. Adică elementele suport sunt mult mai mici. Prin urmare, în structurile portante din oțel, zonele de utilizare sunt mult mai spațioase în comparație cu alte structuri.
4 – OMOGENȚĂ:
Deoarece oțelul este un material de construcție produs în întregime din același material (fără niciun material de armare), poate funcționa în toate condițiile de mediu dacă se iau măsurile de protecție necesare.
5 - Ușoară:
Oțelul este foarte ușor, deoarece permite reducerea la minimum a secțiunilor transversale ale elementului suport. O structură cu un sistem de suport din oțel este cu 1/20 mai ușoară decât o structură echivalentă din beton armat. Acest lucru nu numai că oferă un mare avantaj clădirii în ceea ce privește sarcinile de cutremur, dar face ca structura să încerce să suporte sarcinile pe ea, mai degrabă decât ea însăși.
6 – CONSTRUCȚIE CU ETAJ:
Deoarece oțelul este un material cu mare flexibilitate, nu limitează înălțimea structurii. Deja, marea majoritate a clădirilor înalte sunt din oțel.
7 – REZISTENTA LA CUTREMUR:
Datorită ușurinței sale, oțelul primește mult mai puțină sarcină de cutremur decât structurile sale echivalente din beton armat. Acest lucru oferă un mare relief suporturilor verticale (coloane, perdele etc.), care sunt cele mai importante elemente ale clădirii. Astfel, sunt reduse sarcinile la care clădirea trebuie să reziste și materialul care trebuie folosit împotriva acelor sarcini.
8 – PREFABRICARE:
Oțelul este complet independent de condițiile meteorologice în fazele de achiziție și pre-producție, unde se realizează cea mai mare parte a construcției.
9 – AUDIT UȘOR:
Deoarece oțelul este un material omogen, acesta este deschis pentru toate tipurile de inspecții (în mediul de șantier sau atelier). Este foarte ușor de urmărit și este foarte ușor să remediați erorile de aplicare și prefabricare.
10 – PRODUCȚIE RAPIDĂ:
Oțelul permite realizarea producției de clădiri în cel mai scurt timp posibil, deoarece este independent de condițiile meteorologice, este un material ușor de inspectat și nu necesită nicio sferă sau timp de așteptare pentru a-și câștiga rezistența.
11 – ECONOMIE:
Oțelul nu este ieftin. Dar este unul dintre cei mai buni indicatori că nu trebuie să fii ieftin pentru a fi economic. Luând în considerare factori precum fabricarea rapidă, punerea în uz cât mai curând posibil a structurii, neprevenirea folosirii structurii în timpul proceselor de aplicare sau de întărire, oferirea mult mai multă zonă de utilizare, posibilitate de reciclare și a fi mai estetic din punct de vedere al arhitecturii , structurile din oțel au o perioadă de amortizare mult mai scurtă, sunt mai scurte și mai economice decât omologii lor.
12 – DURATA LUNGA DE UTILIZARE:
Oțelul poate sfida ani de zile atunci când sunt luate măsurile de precauție necesare și sunt furnizate servicii de inginerie adecvate.
13 – OPORTUNITATE DE RECICLARE:
Când oțelul ajunge la sfârșitul duratei de viață utilă,